Horecabeveiliging

Als horecaondernemer kunt u geconfronteerd worden met een behoorlijk aantal risico’s binnen uw onderneming.

Overmatig alcoholgebruik, diefstal, vernieling, wapen- en drugsbezit, intimidatie, afpersing en (zinloos) geweld nemen in in het uitgaansleven toe.

Al deze redenen zijn belangrijk genoeg om er voor te zorgen dat u over een beveiligingsplan beschikt dat voor uzelf, uw personeel en uw klanten een veilige werk- en uitgaans situatie kan garanderen.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verrichten van beveiligingswerkzaamheden binnen de horeca.

Wij kunnen voor u en gericht op uw eigen specifieke situatie een beveiligingsplan op maat maken. Ons personeel zal in eerste instantie optreden als gastheer. Zij zijn aan de deur het eerste contact met uw klanten.

Evenementenbeveiliging

Bij het evenement dat u organiseert, is VEMO Security uw ideale partner. Denkt u bijvoorbeeld aan concerten, jubileumfeesten of personeelsfeesten? VEMO zorgt voor ieders veiligheid.

Wij beveiligen uw evenement door toegangscontrole aan de ingang uit te voeren en het controleren op de juiste uitnodiging.

Vemo Security draagt onder andere zorg voor:

• Toegangscontrole

• Begeleiden van gasten, artiesten en genodigden

• Parkeercoördinatie

• Bewaking met honden

• Podiumbewaking

• Ordetoezicht

• Accommodatie- en materiaalbewaking

• Brandwachten

• BHV’ers

Objectbeveiliging & mobiele surveillance

Wij bieden uitgebreide diensten op het gebied van beveiliging voor bedrijven.

Wij kunnen ervoor zorgen dat er mensen vast gestationeerd worden op uw bedrijf.

Dit kan overdag en/of ’s nachts.

Wanneer u kiest voor onze mobiele surveillance wordt uw bedrijf meerdere malen per dag en/of tijdens de nachtelijke uren gecontroleerd door onze mobiele surveillance. VEMO Security kan ook zorgdragen voor brand- en sluitronden van het pand.

Winkelsurveillance

VEMO Security levert goed getrainde beveiligers die het voorkomen van winkeldiefstal, agressie, en vandalisme als primair doel hebben. Indien nodig kunnen onze beveiligers ook zeer adequaat ingrijpen.

Wij kunnen ervoor zorgen dat u een vast persoon in uw winkel heeft staan. Deze houdt alles voor u in de gaten, zodat u gewoon uw klanten kunt bedienen.

Voor u als ondernemer is een aantal zaken belangrijk:

• Uw werknemers moeten ongestoord kunnen werken

• Iedereen moet een prettig en veilig gevoel hebben.

• De klanten moet ongestoord kunnen winkelen.

Onze medewerkers zullen dan ook in eerste instantie optreden als gastheer.

Persoonsbeveiliging

Het kan voorkomen dat u naar een plek moet waar u liever niet alleen wilt komen. Dit kan zijn omdat u iets kostbaars moet bezorgen, of omdat de omgeving onvriendelijk kan reageren.

Misschien vindt u het een geruststellende gedachte, dat er iemand bij u is die ervoor kan zorgen dat u alleen met uw werk bezig hoeft te zijn zonder hierin gestoord te worden.

VEMO Security kan u dan begeleiden.

U wordt professioneel begeleid tijdens uw werk of werkbezoek.

Onze medewerkers zullen te allen tijde in uw buurt aanwezig zijn. U kunt zelf aangeven wat u van onze mensen verwacht. Ook dit kan uiteraard naar wens aangepast worden. Onze medewerkers zijn alert en flexibel. Zij zijn getraind om met iedere situatie professioneel om te gaan.